Despre blog

 Cand l-am creat intentia a fost de a inregistra cat mai multe din intamplarile si preocuparile mele. Desi nu e un jurnal in adevaratul sens al cuvantului. Doar niste ganduri ravasite, consemnate in ordine relativ cronologica.

 Despre mine

Despre mine o sa afli destul de multe daca o sa ravasesti prin blog. Insa pentru ca am aflat ca e politicos sa te prezinti (are si blogosfera asta regulile ei), o fac prin intermediul unui chestionar. Regula era sa raspunzi printr-un singur cuvant, insa eu nu am reusit (cred ca si asta spune ceva despre mine).

Your Favorite Item: my laptop

Your Dream Last Night: don’t remember

 Your Favorite Drink: tea

Your Dream Car: easy-drivable

Your Fear: too many to mention, read the blog

What You Want To Be In Ten Years: a happy mummy

What You’re Not: patient

One of Your Wish List Items: books

Your Favorite Weather: april 😉

Your Favorite Book: The Magus, John Fowles

Your Life: always surprising

Comentarii

Daca ai ceva sa imi transmiti o poti face prin intermediul comentariilor. Public toate comentariile decente si incurajez schimbul de idei-atata vreme cat e constructiv

O punte intre real si imaginar

Nu mi-am propus sa fiu originala – pana si titlul blogului meu e „imprumutat” de la un roman al lui Max Blecher, un autor care mi-a influentat modul in care percep realitatea mea imediata. Un autor prea putin citit, si despre care simt nevoia sa scriu putin…

Realitatea lui Max Blecher era una bolnava, suferinda “In inutilitatea aceasta care ma inconjoara si sub cerul acesta pe veci blestemat umblu inca si azi.”, fara evenimente: “In lume nicaieri, si in nici o imprejurare, nu se intampla niciodata nimic.”

Blecher s-a refugiat intr-o lume imaginara, sau poate doar de o percepere hiper-senzitiva a universului; evadarea interioara era singura forma de desfriu posibila, el fiind un prizonier in propriul sau corp “Exista insa si momente de crunta deznadejde, ele «au loc» si nu pot face nimic impotriva lor; nu trag nici o concluzie din ceea ce se petrece cu mine”

In blogul meu realitatea si irealitatea se impletesc. Multe din relatari sunt doar franturi ale imaginatiei mele, izvorate din credinta ca exista o realitate paralela celei pe care o percepem cu ajutorul simturilor. Altele sunt puternic ancorate in prezent sau trecut, o felie de viata a unui om obisnuit.

 

2 Răspunsuri to “Despre”


  1. 1 Digital Elf februarie 27, 2009 la 3:45 pm

    Buna,
    Dragut blogul. As vrea sa-l pot urmari de acum incolo cat de des.
    Te-am adaugat la Blogroll.

    Succes,

    Digital Elf
    (Emil stie)

  2. 2 april16 martie 1, 2009 la 8:18 am

    Multumesc Elfule;)
    Te-am adaugat si eu si te-am votat la roblogfest. Succese maxime, sper macar la sectiunea Blog de divertisment sa ajungi in finala- nu doar pt ca e mai putina imbulzeala – ci pentru ca intr-adevar e super fun sa dai o tura prin Padurea vesela.


Lasă un comentariu




WELCOME!


Cel mai probabil ai ajuns pe blogul meu din intamplare. Nu-s surprinsa foarte tare, in (i)realitatea mea inconjuratoare toate lucrurile sunt absolut...intamplatoare.

Co-autor si fidel cititor


I am a
Canna

What Flower
Are You?

"I stand up for what I believe in, even if it gets in the way of what other people think. I am proud of myself and my accomplishments and I enjoy letting people know that."

Live Traffic

mai 2024
L M M J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031